Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
adrigc13

Development Team Member
Registered:
Posts: 2
 #1 
Hi,

I've just bought a new MOXY monitor and I'm working with two monitor in my computer who is W7. My problem is when I connect the monitor, The Moxy App detected it but I try to connect it and stay in the time connected elapsed lot of time. I check if there are any problems with the drivers and I reinstall all of them but still doesn't work.

Thank you very much,
Sorry for my English, I'm not native speaker
Roger

Moderator
Registered:
Posts: 245
 #2 
Hello adrigc13,

Do you have any other devices plugged into the PC at the same time as the Moxy that could also be showing up as a COM port?  Try selecting a different COM port from the pull down list or uplugging the other devices to see if that works.

Roger
adrigc13

Development Team Member
Registered:
Posts: 2
 #3 
Hello,

It's the only com that appears in the moxy pc app

Adrián
CraigMahony

Development Team Member
Registered:
Posts: 176
 #4 
Today one of my moxys is doing the same thing. It will not even charge, well I assume so since the green light will not come on. Normally when I open up the Moxy app with it plugged in a yellow light will turn on. But not today. I had problems once but reinstalling the drivers fixed it. However, I cannot do that as the Moxy app will not connect. Any suggestions? I have tried 3 different cables and 2 different ports.

Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.

HTML hit counter - Quick-counter.net